O nama

DE. COMPANI d.o.o. je firma osnovana 2004. godine sa sedištem u Beogradu čija je osnovna delatnost zastupništvo i distribucija boja i lakova. Generalni smo zastupnici italijanskih brendova CANDIS, CASATI, GIORGIO GRAESAN i OMEGA za celokupnu teritoriju bivše SFRJ. U našem asortimanu nudimo veliki broj disperzivnih boja vrhunskog kvaliteta, fasadnih materijala, kao i različitih dekorativnih tehnika i alata. Zahvaljujući iskustvu, dobroj organizaciji i savremenoj opremi u potpunosti zadovoljavamo jasno definisane i unapred usaglašene zahteve investitora, kao i izvođenje molersko – farbarskih i fasaderskih radova, tako da kvalitet i dinamika izvođenja budu kompletno ispoštovani.
Naš showroom i maloprodajni objekat DE.Compani možete posetiti u ulici Vojvode Stepe 224 u Beogradu. Tu smo da vam pomognemo oko svih nedoumica i pitanja.

Brendovi koje zastupamo

candis

Candis S.r.l. je osnovan 1969.godine. Na osnovu jasno postavljenih ciljeva i sa svojim velikim dostignućima, kompanija Candis je postala lider u oblasti dekorativne tehnike. Zahvaljujući proizvodu Antiche Terre Fiorentine postavio je standard, kako na italijanskom tako i na inostranom tržištu, i na taj način svojim korisnicima omogućio da ulepšaju i istaknu detalje u svom prostoru. Svoje ciljeve usmerio je ka savršenstvu, a rezultati su evidentni na svim proizvodima. Danas Candis snabdeva preko 1500 maloprodajnih objekata na italijanskom tržištu i 33 međunarodna tržišta.

www.candis.it

casati

Fabrika boja Colorificio A. & B. Casati S.p.A. osnovana je 1935. godine sa sedištem u Veroni. Savremena tehnologija, pažljiv izbor sirovina i stručno osoblje stvorili su kvalitet proizvoda po kome je Casati postao prepoznatljiv brend u proizvodnji disperzivnih boja, fasadnih materijala, dekorativnih materijala za metal i drvo. Ono po čemu se ovaj brend posebno ističe su proizvodi zasnovani na akrilno siloksanskim sirovinama koji u sebi sadrže mikrofiber vlakna pogodna kako za restauraciju starih, tako i za izgradnju novih objekata.

www.casati.it

candis

GIORGIO GRAESAN & FRIENDS s.a.s. – Život u Graesan porodici nikada nije bio crno-beli. Svoju strast prema bojama i dekoracijama na Giorgio Graesan-a, preneo je njegov otac Luigi Graesan. Pored znanja, nasledio je kreativnu radoznalost i želju za konstantnim razvijanjem i inovacijama. Godine 1970. Giorgio je počeo sa stvaranjem inovativnih zidnih dekorativnih tehnika jarkih boja koje je kombinovao sa najsavremenijim idejama i ostvario zavidan uspeh na svetskom tržištu boja. Dotadašnji pristup dizajniranju enterijera isključivo pomoću zidnih tapeta, zamenjen je novim revolucionarnim pristupom – ukrašavanje zidova domova pomoću boje. Lansiranjem proizvoda SPATOLA STUHHI u uzbudljivom nizu boja, potvrđuje svoju teoriju da boje nikada nisu prepuštene slučaju i da su uvek bazirane na aksiomu Boja=Uzbuđenje. Njegove kolekcije boja “Segui il tuo Instinto”, “Colori di Portofino”, “Sole di Marocco” jasan su dokaz da je Giorgio Graesan jedan od najpoznatijih arhitekata današnjice.

www.giorgiograesan.it

omega

PENNELLIFICIO OMEGA S.p.A. – je proizvođač alata, koji obuhvata kompletan asortiman profesionalnih četki i valjaka. OMEGA proizvodnja prepoznatljiva je po velikom iskustvu i pažljivom odabiru sirovina, što ga čini vodećim proizvođačem ne samo u Italiji, već i širom sveta.

www.omegabrush.com